Konyaspor'da Stanojevic planını hazırlıyor

Galatasaray maçı öncesi planımızı yaptık maçı bekliyoruz diyen Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, hafta sonu Ümraniyespor maçında da önde 4. bölgede rakibini sıkıştıracak.
Konyaspor'da Stanojevic planını hazırlıyor

Stanojevic planında sadık kalacak. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Galatasaray maçının ikinci yarısında presle rakibini geriye itmiş ve yaptığı baskıyla son yarım saatte galibiyeti kazanmıştı. Bruno Paz'ın oyuna girmesi, Mame Diouf ile ileri hatta ekstra adamla rakip savunmanın ileri çıkmasına izin vermeyen Stanojevic, çıktığı ilk maçta da bunu nispeten yerine getirmeyi başarmıştı. Stanojevic Ümraniyespor maçında da 4. bölgede pres isteyecek.

onde-baski.jpg

3. BÖLGEYİ VERDİ 4. BÖLGEYİ ALDI
Gelen veriler de Stanojevic'in istediği oyunu ortaya koyuyor. InStat'tan alınan verilere göre Konyaspor 26. haftada en fazla ikili mücadele kazanan takımı oldu. Yeşil beyazlılar 4. bölgede yüzde 62 ikili mücadele kazandı. Stanojevic takımına bu davranışı alışkanlık haline getirmek istiyor. Raporda 1. bölgede en fazla mücadele eden takım Beşiktaş, ikinci bölgede Demirspor, 3. bölge Galatasaray oldu.

 Muhabir
Etiketler :