Konyaspor'da Stanojevic Rize maçı öncesi sınıra dayandı

Aleksandar Stanojevic sınıra dayandı. Konyaspor'un teknik adamı ligde takımın başında çıktığı 3 lig maçında da sarı kart gördü. Stanojevic, "İnanılmaz bir durum. Kimse benim kenarda hareketsiz durmamı beklemesin. Ben hakeme sadece oyuncumun yüzünün kanadığını söyledim" dedi.
Konyaspor'da Stanojevic Rize maçı öncesi sınıra dayandı

Aleksandar Stanojevic sınıra dayandı. Konyaspor'un teknik adamı ligde takımın başında çıktığı 3 lig maçında da sarı kart gördü. Kenardan hakem yönetimi ile tartışan Stanojevic, Başakşehir maçında da sarı kart görürse iç sahadaki Çaykur Rizespor maçında takımını yalnız bırakacak. Gaziantep FK maçında Hakem Mete Kalkavan ile konuşması sonrası kart gören Hoca açıklamalarda bulundu.

aleksandar.jpg

Aleksandar Stanojevic, "İnanılmaz bir durum. Ben hakeme Prip'in kaşının kanadığını söyledim. Sadece bunu söylediğim için sarı kart gördüm. Kimse benim kenarda hareketsiz durmamı beklemesin. Ben yedek kulübesinde pasif bekleyen bir koç değilim. Aktif, takımına yardım eden, efektif olan bir koçum. Bu benim stilim. Burada hakemlerin farklı koç tiplerini anlamaları ve anlayış göstermeleri gerekiyor"

 Muhabir
Etiketler :