Konyaspor'da Stanojevic takvim verdi

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada takımının gol sorunu yaşadığına dair eleştiriye cevap verdi. Stanojevic eksik ve sakat olan futbolcuların milli ara sonrası takıma dönmesi sonrasında takımın daha iyi olacağını ifade etti.
Konyaspor'da Stanojevic takvim verdi

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada takımının gol sorunu yaşadığına dair eleştiriye cevap verdi. Tecrübeli Teknik Adam, takımdaki sakat ve eksik oyuncuların geri dönmesinin ardından ofansta daha güçlü olacaklarını belirterek, "Sokol Çikalleshi, Bruno Paz gibi oyuncularımızın sakatlıkları devam ediyor. Nelson Oliveira ve diğer futbolcularımız da takıma katkı verecek. Milli ara dönüşü daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Tehlike oluşturan ve bitiriciliği yüksek bir takım oluşturmak istiyoruz" diye konuştu. Stanojevic hücum futbolu oynatmayı sevdiğini sözlerine ekledi. Stanojevic takımın milli ara sonrası daha iyi olacağını ifade etti.

aw908905-06.jpg

Konyaspor 1 Eylül Pazar günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Anadolu Kartalı 8 Ekim'de deplasmanda Hatayspor'a konuk olacak. Milli takım arası sonrası Konyaspor 21 Ekim'de iç sahada Pendikspor ile karşılaşacak.

 Muhabir
Etiketler :