Konyaspor'da Stanojevic'in aklı birinci bölgede

Gol sıkıntısını son haftalarda bitirmeyi başaran Aleksandar Stanojevic, beklemediği bir noktadan problem yaşadı, savunma. Tecrübeli Teknik Adam Calvo'nun yokluğunda deplasmanda 2 gol kalesinde görürken, Adil'in yokluğunda Antalyaspor'u konuk edecek.
Konyaspor'da Stanojevic'in aklı birinci bölgede

Konyaspor'da savunma endişe veriyor. 2022-2023 sezonuna gol yememe serisiyle giren ve uzun süre kalesini gol kapatan yeşil beyazlılar, sezon içerisinde hücumda sorun yaşasa da savunmada başarılı bir görüntü sergilemişti. Savunmadaki en büyük başarı ise Adil-Calvo tandemi. Ancak Galatasaray maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Ümraniyespor maçına çıkmayan Calvo'nun eksikliği hissedildi.

site.jpg

SAVUNMA DÜŞÜNDÜRÜYOR
Calvo'nun yokluğunda sahaya çıkan Kahraman Demirtaş'ın formda olmadığı günde ev sahibi ekip zorlanmadan 2 gol buldu. Calvo cezasını Ümraniyespor maçında çekerken, Antalyaspor maçında oynayacak. Fakat bu sefer de kart sınırındaki bir diğer isim Adil'in deplasmanda gördüğü kart sonrası içerideki maçta oynamayacak. Aleksandar Stanojevic'i cuma günü en çok savunması düşündürüyor.

 Muhabir
Etiketler :