Konyaspor'da Stanojevic'in ayrılığı böyle gerçekleşti!

Yeşil beyazlılarda Aleksandar Stanojevic’in kredisi sona erdi. Kulüp Pendikspor maçına kadar 2 kez Stanojevic ile yolların ayrılacağına dair çıkan haberleri doğrulamadı ancak ligin zayıf rakiplerinden birisi olan kırmızı beyazlılara karşı sahadaki futbol ve gelen protestolar yönetimin fikrini değiştirdi. Takımın başında geçici olarak Hakan Ünal getirildi.
Konyaspor'da Stanojevic'in ayrılığı böyle gerçekleşti!

Konyaspor’da Pendik yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrıldı. Anadolu Kartal’ında ayrılık değil ancak zamanlama açısından camiada böyle bir durum beklenmiyordu. Yönetim ilk olarak Beşiktaş yenilgisi sonrası yaptığı basın toplantısında Stanojevic ile ilgili bir tasarruflarının olmadığını belirtmişti. Hatay deplasmanında ise ağır bir mağlubiyet geldi.

takim-hakan-unala-emanet.png

2 KEZ YALANLANDI
Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, 3-1’lik Hatay maçı sonrasında verilen milli aranın takıma iyi geleceğini belirtmişti. Pendikspor maçına kadar ki süreçte Stanojevic ile ilgili yolların ayrılacağı haberleri çıkmış, kulüp bu kez resmi açıklama ile haberleri yalanlamıştı. Ancak ligde galibiyeti olmayan ve yeni teknik adam değiştiren Pendik karşısında alınan yenilgi sonrası hocanın bileti kesildi.

 Muhabir
Etiketler :