Konyaspor'da Stanojevic'ten farklı bir sistem çalışması

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic Erzurum kampında yalnızca 4-2-3-1 değil, 4-4-2 formasyonunu da denedi. Hoca maçın durumuna göre kanattan bir oyuncuyu ileriye taşıyabilir.
Konyaspor'da Stanojevic'ten farklı bir sistem çalışması

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında 4-2-3-1 formasyonu hariç yeni sistemler üzerine de çalışma yaptı. Sırbistanlı Teknik Adam Konyaspor'un ilk etabında basın mensuplarının sorusunu yanıtlarken yeni bir sistem deneyebileceklerini söylemişti. Stanojevic, Sokol'un kampa geç gelmesiyle hücumda 4-4-2 sistemini oyuncularına anlattı.

taktik.jpg

4-4-2'Yİ TEST ETTİ
Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında sol açık oynayan Marlos Moreno'yu hücumun soluna çeken Stanojevic, Moreno'nun yanına Kondrad Michalak'ı da oynatarak çift forvet taktiğini denedi. M. Ali sol kanat oynadı. Stanojevic'in 4-2-3-1 sistemini bırakması şu anda beklenmezken çift forvet formasyonunu da yakından izledi. Hoca maçların seyrine göre gerektiği durumlar hücumda oyuncu arttırabilir.

 Muhabir
Etiketler :