Konyaspor'da Stanojevic'ten Rizespor sözleri

Anadolu Kartalı Süper Lig 5.haftasında sahasında Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic basın toplantısı yaptı ve düşüncelerini paylaştı. Stanojevic transfer için aceleci olmayacaklarını ifade etti.
Konyaspor'da Stanojevic'ten Rizespor sözleri

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic cumartesi günü konuk edecekleri Çaykur Rizespor maçı öncesi basının karşısına çıktı. Milli takımlardan dönen oyuncularının olduğu belirten Stanojevic, “Milli ara sonrası çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu arada Gençlerbirliği ile maç yaptık ve yeniden hazırlıklarımız başladı. Hafta sonu oynayacağımız maçta rakibimize karşı kazanmak istiyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Panik transfer yapmak istemiyoruz” dedi.

michalak-veda-etti-004.jpg

“MİCHALAK’A İYİ TEKLİF GELDİ”
Stanojevic, Michalak’ın ayrılığı ile ilgili olarak, “Kondrad’a iyi bir teklif geldi ve gitti. Gidişinin kulübümüzle alakası yok. Teklifi değerlendirmek istediğini belirtti. Sokol Çikalleshi’ye de teklif gelmişti Kulübümüz ona çok da izin vermedi. Kendisi de takımda kalmak istedi. Oynadığı futbolla da bunu gösteriyor. Çok iyi sezon başlangıcı yaptı. Takımımıza sezon içerisinde güçlü destek sağlayacak”dedi.

paluta-saygi-duyuyorum.jpg

“Palut’a saygı duyuyorum”

Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, İlhan Palut ile ilgili gelen soruya, “İlhan Palut’a saygı duyuyorum. Normal bir karşılaşma olacak. Özel bir anlamı yok. Kendisi iyi bir teknik direktör. Kendisinin analizcisi de burada çalışıyordu. Şu anda başka söyleyecek bir şey yok. Biz mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Stanojevic yönetiminde Konyaspor 4 maçta 8 puan topladı ve ligde ikinci sırada yer alırken, Palut yönetiminde Rizespor 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

paluta-saygi-duyuyorum-001.png

 Muhabir
Etiketler :