Konyaspor'da stoper şoku! İlk 11'in değişmeyen ismi takımdan ayrılabilir

Konyaspor'da transfer söylentileri devam ediyor. Yeşil beyazlılarda takıma takviye edilecek futbolcuların isimleri gündeme gelirken, mevcut oyuncular için de teklifler gelmeye devam ediyor.
Konyaspor'da stoper şoku! İlk 11'in değişmeyen ismi takımdan ayrılabilir

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Konyaspor'da stoper Adil Demirbağ takımdan ayrılabilir. Anadolu Kartalı'nda Merhum Ahmet Çalık'ın vefatının ardından Abdülkerim Bardakçı ile savunmanın değişmez isimlerinden olan Adil Demirbağ, Abdülkerim'in takımdan ayrılmasından sonra da Calvo ile iyi bir ikili olmuş, stoperdeki yerini sabitlemişti.

İLHAN PALUT ISRARLA İSTİYOR

Konyaspor'da önemli işlere imza atan Teknik Direktör İlhan Palut, yeşil beyazlılardan ayrıldıktan sonra bir süre takım çalıştırmamış ve geçtiğimiz haftalarda Çaykur Rizespor ile sözleşme imzalamıştı. Palut'un eski öğrencisi Adil Demirbağ'ı takımında görmek istediği ve yetkililere haber saldığı öğrenildi.

HENÜZ RESMİ TEKLİF YAPILMADI

Adil Demirbağ'ın menajeri, Rizespor'un Adil ile ilgilendiğini doğrularken henüz resmi bir teklifin yapılmadığını belirtti. Konyaspor'un istenilen bonservis rakamı gelirse Adil'in Rizespor'a transferine sıcak bakacağı öğrenildi.

adil-calvo.jpg

3 SEZONDUR KONYASPOR'DA

2020/2021 sezonunda Konyaspor'a imza atan Adil Demirbağ, Adana Demirspor'dan transfer edilmişti. 25 yaşındaki defans oyuncusu, geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 30'u ilk 11'de olmak üzere 32 maça çıktı.

Etiketler :