Konyaspor'da stoperde ilk aday Uğurcan

Konyaspor'da 2-1 kazanılan Galatasaray maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Ümraniyespor maçında takımını yalnız bırakacak olan Francisco Calvo yerine Uğurcan Yazğılı'nın oynaması bekleniyor.
Konyaspor'da stoperde ilk aday Uğurcan

26. Hafta mücadelesinde Galatasaray karşısında kart sınırında çıkan Calvo sarı kırmızılılarla oynanan maçta 69. dakikada gördüğü sarı kartla Ümraniyespor deplasmanında forma giyemeyecek. Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın tandemi kimin olacağı netlik kazanmazken forma için ilk aday Uğurcan Yazğılı. Konyaspor'un geçen sezon Adanaspor'dan transfer ettiği Yazğılı bu sezon 8 maçta oynayabildi.

demirtas.jpg

DEMİRTAŞ DA BEKLİYOR
Şansızlığı Konya Stadyumu'nda kırdığını düşünen Aleksandar Stanojevic Ümraniyespor maçında kayıp istemezken, ilk plan Adil- Uğurcan, ikinci plan ise Kahraman Demirtaş. Yeşil beyazlıların Göztepe'den takımına kattığı Demirtaş bu sezon 4 maçta toplam 111 dakika forma şansı buldu. Aleksander Stanojevic kupada çıktığı ilk maçında Uğurcan Yazğılı'yı oyunun uzatma dakikalarında oyuna almıştı.

mert.jpg

METEHAN'IN SİFTAHI YOK
Konyaspor'un ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı Metehan Mert'in ligde yeşil beyazlı formayla hiç maça çıkmadı. Stanojevic Adil-Calvo ikilisini bozmazken, Mert uzun vadeli plan olarak Konyaspor'a transfer edilmişti. 23 yaşındaki oyuncu Konyaspor'da hiç deneyimi olmadığı için formaya en uzak isim gibi gözükse de maç gününe kadar antrenman çalışmaları etkili olabilir.

 Muhabir
Etiketler :