Konyaspor'da taktik değişikliği

Geldiği günden bu yana topun değerini bilen ve rakibine çok vermek istemeyen Aleksandar Stanojevic Alanya'da alışılmışını bozdu. Stanojevic Moreno-Kondrad kanat oyuncularıyla skor bulmakta zorlanmadı, topu bıraktı ve direkt kaleye gitti.
Konyaspor'da taktik değişikliği

Stanojevic taktiğini değiştirdi. Konyaspor'un Teknik Patronu Aleksandar Stanojevic Alanyaspor maçında farklı bir bakış açısıyla sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam genel olarak topa sahip olup, rakip alana adım adım geçmeye çalışırken, Alanyaspor maçında Michalak hamlesiyle bu taktiğini değiştirdi. Özellikle geçen sene attığı savunma arkası koşularla tehlikeli olan Kondrad, Stanojevic'in kozu oldu.

aw892466-05.jpg

KANATLARI İYİ KULLANDI
Tecrübeli Hoca'nın sağ kanatta Emreli, Mame Diouf'u ise ileride kullanması beklenirken Kondrad ile sağ tarafı efektif kullandı. Konyaspor son haftalarda ilk kez topla oynama yüzdesi rakibinin gerisinde kaldı. Topa sahip olmayı seven Stanojevic, deplasmanda bu alışkanlığından vazgeçerek kanatların hızını kullanmak istedi. Rakip savunmasının dengesini bozan Konyaspor golleri çalışılmış ataktan buldu.

 Muhabir
Etiketler :