Konyaspor'da taraftarın istediği Serdar Dursun'un son durumu

Konyaspor'da gündemde forvet bölgesine yapılacak transfer var. Yeşil beyazlı taraftarlar Fenerbahçe'den Serdar Dursun'un takımlarına gelmesini istiyor ancak yabancı kur üzerinden para alan ve maliyeti yüksek olan oyuncunun gelmesi için karşılıklı fedakarlık gerekiyor.Dursun 700-750 bin euro alıyor.
Konyaspor'da taraftarın istediği Serdar Dursun'un son durumu

Konyaspor'da hafta sonu oynanan İstanbulspor maçı sonrası forvet gerekliliği yeniden gündeme geldi. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ısrarla hücum oyuncusu alınması konusunda görüş bildirirken yeşil beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Serdar Dursun'un transfer edilmesini istiyor. Serdar Dursun geçtiğimiz sezon Anadolu Kartalı'nın gündemine gelmişti.

dursun.jpg

FENERBAHÇE TEKLİFLERE AÇIK
Fenerbahçe'nin kadro planlamasında hücumda Dzeko, Batshuayi, Joshua King ve Umut Nayır bulunurken Serdar Dursun'un geçen sezon olduğu gibi bu sezon da maç kadrosuna girmesi beklenmiyor. Ancak Serdar Dursun Türk statüsünde olmasına rağmen Almanya menşeili olduğu için euro üzerinden para alması sarı lacivertlilerin elini bağlıyor. Transfer oyuncunun isteğine bağlı.

serdar-dursun.jpg

BÜYÜK FEDAKARLIK GEREKİYOR
Fenerbahçe Serdar Dursun'a gelecek tüm transfer tekliflerini değerlendirmeye hazır. Serdar Dursun ise yurt içi ve yurt dışından teklif almasına karşın şimdiki kontratına benzer bir teklif alması durumunda gitmeyi düşünüyor. Konyaspor oyuncunun durumunu sordu ve maliyeti üzerine vazgeçmişti. Konyaspor'un gündeminde yabancı forvet var. Serdar fedakarlık yapması durumunda düşünülebilir.

 Muhabir
Etiketler :