Konyaspor'da tasarruf tedbirleri devreye giriyor

TÜMOSAN Konyaspor'da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken diğer yandan kulübün içerisindeki mali sorunlardan kurtulmak için çareler aranıyor. asarruf programını önce kendisinden başlatmak isteyen yönetim, kulüp binasını Kayacık'a taşıyarak aylık 800 bin TL gelir elde etmek istiyor.
Konyaspor'da tasarruf tedbirleri devreye giriyor

TÜMOSAN Konyaspor'da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken diğer yandan kulübün içerisindeki mali sorunlardan kurtulmak için çareler aranıyor. Sponsorluklar için gaza basan yeşil beyazlılar, tasarruf için de kemerleri sıkma kararı aldı. Tasarruf programını önce kendisinden başlatmak isteyen yönetim, kulüp binasını Kayacık'a taşıyarak aylık 800 bin TL gelir elde etmek istiyor.

kayacik.jpg

800 BİN TL GELİR
Masrafları kısma kararı alan yönetim, hem giderleri azaltmak hem de kira parası alarak gelir elde etmek için bu kararı aldı. Kulüp önceki günlerde personel sayısında da azaltmaya gitmiş, kurumsal iletişimden birçok isim ile yollar ayrılmıştı. Teknik heyete mesaj gönderen Başkan Fatih Özgökçen takımdaki ilerlemenin sağlıklı olabilmesi için genç oyuncuların kendilerini göstererek satılması gerektiği belirtmişti.

 Muhabir
Etiketler :