Konyaspor’da tek hedef 3 puan

Süper Lig'in 20. haftasında bugün İttifak Holding Konyaspor'un rakibi Trabzonspor olacak. Medical Park Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede yeşil beyazlılar sahaya galibiyet için çıkacak.
Konyaspor’da tek hedef 3 puan

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’de zorlu bir 90 dakikaya daha çıkacak. Son maçlarında istikrarsız bir görüntü çizen ve iki maçtır üst üste yenilen yeşil beyazlılar, bugün Trabzonspor karşısında 3 puan arayacak. Bu sezon şampiyonluk yaşamış takımlara karşı flaş skorlara imza atan yeşil beyazlılar, Beşiktaş’ı 4-1, Fenerbahçe’yi 2-0 ve Galatasaray’ı da 4-3 mağlup etmeyi başarmıştı. Bugün Trabzonspor’u da yenerek bu seriye devam etmek isteyen Anadolu Kartalı, ayrıca bu maçla birlikte çıkışa geçmeyi hedefliyor. Trabzonspor ile İttifak Holding Konyaspor’un karşı karşıya geleceği Süper Lig 20. hafta karşılaşması bugün Medical Park Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

KONYASPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

Bugün deplasmanda Trabzonspor ile 20.hafta maçında karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarını dün Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular, 5’e 2 ile devam eden antrenmanın son bölümünde taktik çalışma yaptı. Yeşil beyazlılar, ikindi saatlerinde hava yoluyla maçın yapılacağı Trabzon'a giderek konaklayacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı.

TRABZONSPOR İLE 44. MÜCADELE

İttifak Holding Konyaspor, Trabzonspor ile bugün tarihindeki 44. maçına çıkacak. Karadeniz temsilcisiyle daha önce 43 maça çıkan yeşil beyazlılar, bu süreçte 11 galibiyet elde etti. Rakibiyle 12 kez berabere alan Konyaspor, 20 maçta da sahadan yenik ayrıldı. Geçen sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan maçı Trabzonspor 1-0 kazanırken, İkinci yarıda Trabzon'da oynanan karşılaşmadan İttifak Holding Konyaspor 4-3'lük galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

ABDULKADİR BİTİGEN İLE 7. KEZ

Bugün oynanacak Trabzonspor maçının orta hakemi Abdulkadir Bitigen, yeşil beyazlıların daha önce 6 maçında düdük çaldı. Konyaspor bu maçlardan 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken 2 karşılaşmada da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

KARTAL, AVCI'YA KARŞI 1 KEZ GÜLDÜ

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile farklı takımların başında 7 kez rakip oldu. İsmail Kartal, bu süreçte Avcı'ya karşı yalnızca 1 kez galip gelebildi. Bu seride Abdullah Avcı'nın takımları 3 kez kazanırken, ekipler 3 kez de berabere kaldı. İsmail Kartal, Abdullah Avcı'ya karşı maç başına 0.86 puan ortalaması yakaladı. Teknik adamlar arasındaki son maç, 2019/2020 sezonunun 3. haftasında, İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Rizespor ile Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Beşiktaş arasında oynanmış ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sona ermişti.

MUHTEMEL İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Edgar Ie, Hugo, Marlon, A.Parmak, Baker, Ekuban, A.Ömür, Nwakaeme, Djaniny

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Ömer Ali, Jevtovic, Musa, Bytyqi, Amir, Cikalleshi, Kravets

Teknik Direktör: İsmail Kartal

SAAT: 19.00

STAT: Medical Park Stadyumu

HAKEM: Abdulkadir Bitigen

YAYIN: beIN SPORTS HD1

 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETES