Konyaspor’da tek hedef galibiyet

Konyaspor'da 4 Ocak Çarşamba günü iç sahada oynanacak Sivasspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Anadolu Kartalı'nda Teknik Direktör İlhan Palut, futbolcularına sık sık uyarılarda bulunuyor.
Konyaspor’da tek hedef galibiyet

Süper Lig'in 16'ıncı haftasını BAY geçecek arabam.com Konyaspor, 17. hafta karşılaşmasında 4 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de konuk edeceği Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarına dün öğleden sonra yaptığı antrenman ile devam etti. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Rondo oyun ile devam eden idman, düz koşu ile tamamlandı. Teknik Direktör İlhan Palut'un antrenmanda futbolculara sık sık uyarılarda bulunduğu öğrenilirken, oyuncularla özel olarak görüştüğü bilgisine ulaşıldı.

TEK HEDEF GALİBİYET

Yeşil beyazlılar, Sivasspor müsabakasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Dünya Kupası arası sonrası kupada Bodrumspor'u mağlup eden, ligde de Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan yeşil beyazlılar, Sivasspor'u yenerek ligde yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Süper Lig'de son 5 maçında 1 galibiyet 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Kartalı, iç sahada oynanacak Sivasspor müsabakasından galibiyetle ayrılarak taraftarının yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

Etiketler :