Konyaspor'da tek sorun kaldı!

Trendyol Süper Lig'de şubat ayında en az gol yiyen takımlar ve kalesinde gördüğü gol beklentileri belli oldu. Savunma problemini aşan Konyaspor geçtiğimiz ayda kalesinde 4 maçta 2 kez gol gördü. Teknik Direktör Omerovic, defanstan sonra ofans sorununu çözmeye çalışacak.
Konyaspor'da tek  sorun kaldı!

Trendyol Süper Lig'de şubat ayında en az gol yiyen takımlar ve kalesinde gördüğü gol beklentileri belli oldu. Comparisonator verilerine göre Anadolu Kartalı geçtiğimiz ayda en az gol yiyen 3. takım oldu. Savunma kurgusunu sağlamlaştıran yeşil beyazlılar kaledeki değişimin de etkisiyle birlikte şubat ayında çıktığı 4 müsabakada kalesinde 2 gol gördü. Omerovic takım savunmasında başarı sağladı.

ofans.jpg


SIRA GELDİ OFANSA

Açıklanan rapora göre en az gol yiyen takım ise Beşiktaş. Siyah beyazlılar geçtiğimiz ay çıktığı hiçbir lig maçında kalesinde gol görmedi. Diğer yandan savunma sorununu çözen Konyaspor, hücum alanındaki sıkıntısını aşamadı. Anadolu Kartalı rakip fileleri 27 maçta 26 kez havalandırdı. Yeşil beyazlıların ligin son sırasındaki İstanbulspor'dan sonra ikinci. Omerovic bu sorunu çözmek istiyor.

 Muhabir
Etiketler :