Konyaspor'da teknik direktör girişimleri!

Konyaspor'da tarihi Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı. Anadolu Kartalı transfer süreci öncesinde yeni hocasını açıklamak istiyor. Listenin başında Aykut Kocaman ile Ömer Erdoğan var.
Konyaspor'da teknik direktör girişimleri!

Konyaspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Yeşil beyazlılarda tarihi Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı. Sonucu hazmedemediğini belirten Keleş'in bileti İstanbul'da kesildi. Anadolu Kartalı'nda yönetim başlayan transfer süreci öncesinde teknik direktörünü belirlemek istiyor. Listenin başında camianın sevilen ismi Aykut Kocaman var. Kocaman ile temaslar kuruldu.

kocaman.jpg


KOCAMAN VE ERDOĞAN

Konyaspor tarihinin en parlak dönemlerinden birisinde görev alan Kocaman ile görüşmenin ardından olumsuz sonuç alınması durumunda diğer isimlere gidilecek. Aykut Kocaman'ın ismi öncesinde de Konyaspor ile geçerken, son olarak Başakşehir takımını çalıştırdı. Listedeki ikinci isim Ömer Erdoğan. Son olarak Alanyaspor'da görev alan Erdoğan, teknik direktörler listesinde yakın takipte bulunuyor.

erdogan.jpg

 Muhabir
Etiketler :