Konyaspor'da teknik heyete olumlu haber!

Yönünü tamamen lige çeviren Anadolu Kartalı, Hatayspor galibiyeti sonrasında Pendikspor'u da yenerek hem deplasman karnesini düzeltmek hem de rakibiyle arasındaki puan farkını açmak istiyor. Mücadele öncesinden sağlık heyetinden teknik heyete müjdeli haber geldi.
Konyaspor'da teknik heyete olumlu haber!

Konyaspor'da Pendikspor çalışmaları devam ediyor. Yönünü tamamen lige çeviren Anadolu Kartalı, Hatayspor galibiyeti sonrasında Pendikspor'u da yenerek hem deplasman karnesini düzeltmek hem de rakibiyle arasındaki puan farkını açmak istiyor. Mücadele öncesinden sağlık heyetinden teknik heyete müjdeli haber geldi. Beşiktaş maçında sakatlık geçiren iki futbolcunun son durumları iyi.

aw151726-08.jpg


RAPORLARI İYİ

Çeyrek final mücadelesinde sakatlık geçiren Filip Damjanovic ile Cebrail Karayel karşılaşmayı tamamlayamamış ve yerlerine Kahraman Demirtaş- Ahmet Oğuz hamleleri gelmişti. Son alınan bilgilere göre iki futbolcunun raporları korkulduğu gibi olmadı. Görev verilmesi halinde Pendikspor maçında forma giyebilecekler. Omerovic savunma tandeminde Filip ile Hadebe'yi oynatacak.
filip.jpg

 Muhabir
Etiketler :