Konyaspor’da transfer alarmı!

Arabam.com Konyaspor’da kadro yapılanması kapsamında transfer harekatı devam ediyor. Golcü transferi yapacak olan yeşil-beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı. Ankaragücü maçında beklenmedik sonuçla karşılaşan Anadolu Kartalı’nda stoper ve santrfor mevki için alarm verildiği belirtildi.
Konyaspor’da transfer alarmı!

Arabam.com Konyaspor’da kadro yapılanması kapsamında transfer harekatı devam ediyor. Golcü transferi yapacak olan yeşil-beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı. Ankaragücü maçında beklenmedik sonuçla karşılaşan Anadolu Kartalı’nda stoper ve santrfor mevki için alarm verildi.

Yeşil-beyazlılar, yeni sezona deplasmanda aldığı şok Ankaragücü beraberliğiyle girdi. Yeni transferlerin gelmesiyle ilk 5’i hedefleyen Konyaspor, ilk maçında taraftarlarını kahretti. Zorlu Ankaragücü karşısında sadece alınan sonuç değil, oynanan futbol, yeni transferlerin performansı ve eksiklikler dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan taraftarlar, forvet hattının yanı sıra savunma bölgesinde kaliteli bir takviye yapılması gerektiğini savundu Yıllardır kanayan yara olan net bir golcünün eksikliği yine hissedilirken, yönetimin transfer çalışmalarına hız verdiği gelen bilgiler arasında.

*Spor Servisi