Konyaspor'da transfer gündemi

Süper lig ekipleri son 24 saati bekliyor. Avrupa'da birçok ülkenin transfer dönemi bugün sona erecek. Türkiye'de takımlar kadrosunu güçlendirmesine karşın boşa çıkmış futbolculardan fırsat transferi oluşturmaya çalışacak. TÜMOSAN Konyaspor'da da bu görüş hakim.
Konyaspor'da transfer gündemi

Süper lig ekipleri son 24 saati bekliyor. Avrupa'da birçok ülkenin transfer dönemi bugün sona erecek. 1 Eylül sonrası diğer ligdeki ülke takımları Avrupa'da transferi gerçekleşmemiş oyuncuları daha uygun maliyet ile transfer edebilecek. Türkiye'de takımlar kadrosunu güçlendirmesine karşın boşa çıkmış futbolculardan fırsat transferi oluşturmaya çalışacak. TÜMOSAN Konyaspor'da da bu görüş hakim.

transfer.jpg

"İYİ OYUNCUYA HAYIR DİYEMEM"
Konyaspor'da yönetim ilk olarak forvet transferini Başakşehir maçı sonrası açıklayacak. Transferin son gününe kadar da mali şartlara uygun fırsat transfer için görüşmeler yapılacak. Son dönemde Fransa'dan çok oyuncu getiren yeşil beyazlılar 1 Eylül sonrası listesini güncelleyebilir. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic "İyi oyuncuya hayır diyemem" diyerek mesajını vermişti.

 Muhabir
Etiketler :