Konyaspor’da transfer harekâtı

İttifak Holding Konyaspor’da transfer harekâtı başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yeşil beyazlı yöneticilerin ilk önceliği kale ve forvet transferi oldu.
Konyaspor’da transfer harekâtı

Süper Lig’de 2020/2021 sezonu hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başlayan İttifak Holding Konyaspor’da yönetim transfer için kolları sıvadı. Yeşil beyazlılarda hem sözleşmesi sona eren ve yenilenmeyecek olan isimlerin boşluğu doldurulacak hem de geçtiğimiz sezon verim alınamayan oyuncuların yerlerine kaliteli isimler takviye edilecek. Bu doğrultuda Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yeşil beyazlı yöneticiler, önceliği kale ve forvet mevkilerine verdi.

KALEYİ SAĞLAMA ALMAK İSTİYOR

Tecrübeli Hoca Bülent Korkmaz, bu sezon kaleyi sağlama almayı hedefliyor. Konyaspor’la sözleşmesi devam eden kaleci Serkan Kırıntılı’nın takımdan ayrılmak istemesi ve geçen sezon yaşanan sorunlar sebebiyle onunla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kırıntılı’nın yerine ilk aday Erzurumspor’dan ayrılan İbrahim Sehic. Konyaspor’un Sehic’le görüşmesinin olumlu geçtiği ve işin imzaya kaldığı öğrenilirken, Boşnak kalecinin de yeşil beyazlı takımdaki Boşnak yoğunluğundan dolayı burayı tercih etmek istediği bilgisine ulaşıldı.

FORVETTE YÜZ GÜLDERECEK İSİM ARANIYOR

Yıllardır forvet oyuncularından beklediği verimi alamayan Konyaspor, geçen sezonu Riad Bajic ve Rogerio Thuram ikilisiyle tamamlamıştı. Sezon boyunca kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Bajic ve varlığıyla yokluğu belli olmayan Thuram’ın katkı sağlamaması sebebiyle yeşil beyazlılar bu sezon forvette yüz güldürecek isimlerin arayışına girdi. Konyaspor'un bu bölge için bir yerli ve bir yabancı iki oyuncu alacağı öğrenildi.

İLK ADAY MUHAMMED DEMİR

Yeşil beyazlılarda santrafor transferi için ilk adayın Muhammet Demir olduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezonu Gaziantep FK formasıyla tamamlayan, bonservisi Medipol Başakşehir’de bulunan Muhammet Demir’le Konyaspor’un prensipte anlaştığı bilgisine ulaşıldı. 28 yaşındaki futbolcunun bu hafta gelerek kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak imzayı atacağı öğrenildi. Süper Lig'de şu ana kadar 190 maça çıkan Muhammet Demir, 43 gole imza attı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ