Konyaspor'da transfer politikası şekilleniyor!

Konyaspor'da ara transfer dönemi yaklaşırken çalışmalar devam ediyor. Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim araya alınacak maksimum puan ile girmenin önemine vurgu yaparken, Teknik Direktör Hakan Keleş, gerekli mevkiler için çalışıldığını söyledi.
Konyaspor'da transfer politikası şekilleniyor!

Konyaspor'da ara transfer dönemi yaklaşırken çalışmalar devam ediyor. Yeşil beyazlılarda yönetim ve teknik heyet takımın son durumu ile ilgili sıklıkla bir araya gelerek toplantı yaparken, ilk yarı bitmeden alınacak puanlar ve takımdaki oyuncuların göstereceği performanslar yakından izleniyor. Yönetim Alanya deplasmanı sonrasında kadronun güçlendirileceğine yönelik ilk mesajı taraftara verdi.

takim.jpg


"TAKVİYELER YAPILACAK"

Başkan Ömer Korkmaz araya iyi girerek doğru planlama yapılması gerektiğini ifade etti. Teknik Direktör Hakan Keleş transferle ilgili, "Transfer noktasında boş durmuyoruz. Takımımızın şu an ki konumundan memnun değiliz. Takviyeler yapacağız, Gerekli mevkilere çalışıyoruz. Transfer döneminin açılmasına az bir süre kaldı, oyuncuları takip ediyoruz, gerekli takviyeler yapacağız"

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :