Konyaspor'da transferin son günü nasıl geçiyor?

Süper Lig'de kulüpler artık saat sayıyor. Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu 1. transfer döneminin bitmesine 24 saat kaldı. Konyaspor'da son durum haberimizde.
Konyaspor'da transferin son günü nasıl geçiyor?

Süper Lig'de kulüpler artık saat sayıyor. Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu 1. transfer döneminin bitmesine 24 saat kaldı. Avrupa liglerinde transfer döneminin Türkiye'den erken bitmesi nedeniyle kulüpsüz statüsünde olan veya kulüplerinin gözden çıkardığı futbolcular ligimizde değerlendiriliyor. Kulüpler eskisi gibi TFF'ye evrak yetiştirme zorunluluğu olmadan manuel transfer kaydı yapabilecekler.

emrehan.jpg

SON TRANSFER EMREHAN GEDİKLİ
Transfer dönemi çoğu ülkede sona gelinirken Körfez ülkeleri ve Türkiye'de takımlar son hamleleri için uğraş veriyor. Konyaspor ise Emrehan Gedikli transferi sonrası son gün transfer yapması beklenmiyor. Anadolu Kartalı'nda Michalak'ın ayrılığı sonrası genç forvet Emrehan Konya'ya getirilmişti. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Rizespor maçı öncesi basın toplantısında transferle ilgili konuştu..

aleksandar.jpg

"PANİK TRANSFER YOK"
Tecrübeli Hoca, "Transfer yaptık dedirtmek için transfer yapmak istemiyoruz. Panik transfer yapmamalıyız. Sadece bu dönem değil ara sezonda da transfer yapabiliriz" diyerek transferi nispeten kapattıklarını açıklamıştı. Konyaspor yaz transfer döneminde 8 transfer gerçekleştirdi.

 Muhabir
Etiketler :