Konyaspor'da transferler bekleniyor

Süper Lig’de ilk maçına Gençlerbirliği deplasmanında çıkan ve rakibiyle 0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor’da transferler bekleniyor.
Konyaspor'da transferler bekleniyor

5 Ekim’de sona erecek Süper Lig 2020-2021 yaz transfer döneminde şu ana kadar kadrosuna 5 isim kazandıran İttifak Holding Konyaspor, ilk maçına geçtiğimiz Cumartesi günü Gençlerbirliği karşısında çıkmıştı. Karşılaşmaya iyi başlamasına rağmen ikinci yarıda güç kaybı yaşayan yeşil beyazlılarda eksiklikler göze çarptı. İkinci maçında Pazar günü sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek temsilcimiz, bu maça kadar transfer çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor. Yeşil beyazlılarda kadroya katılan 5 ismin dışında forvet, orta saha, kanat ve kaleye olmak üzere 4 yeni takviyenin daha yapılacağı öğrenildi.

BU HAFTA NETLİK KAZANACAK

Konyaspor’un birinci önceliği olan forvet mevkii için adı geçen Ukraynalı futbolcu Artem Kravets, takımı Dinamo Kiev’le olan sözleşmesini feshetti. Daha önce Süper Lig’de Kayserispor forması da giyen golcü futbolcu ile yeşil beyazlıların büyük oranda anlaşma sağladığı, bu transferin bugün netlik kazanacağı öğrenildi. Yeşil beyazlıların İbrahim Sehic’e alternatif olarak düşündüğü kaleci Erten Ersu ile prensip anlaşmasının sağlandığı ve işin imzaya kaldığı belirtilirken orta saha için düşünülen genç futbolcu Oğuz Kağan Güçtekin için ise Fenerbahçe’den haber beklenildiği kaydedildi.

KANAT İÇİN DE TAKVİYE

Yeşil beyazlıların Kravets, Erten ve Oğuz Kağan’ın dışında bir de kanat bölgesine takviye yapacağı öğrenildi. Sol kanat için görüşülen futbolcunun Avrupa’da oynadığı dile getirilirken bu transferin bu hafta netlik kazanacağı kaydedildi. Öte yandan yeşil beyazlıların genç forveti Erdon Daci’nin yabancı kontenjanından dolayı kiralanacağı, birkaç takımla görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ