Konyaspor'da tüm planlar galibiyete çıkıyor!

Sahne yeşil beyazlıların. Son haftalardaki puan kayıplarının eksik oyunculara ve yeni gelen transferlerin adaptasyon sorunuyla ifade eden Stanojevic, ilk olarak savunmasını kapatmak ardından ofansta verimliliği arttırmak istiyor. Aranın iyi geleceğini belirten Hoca Pendik’i bekliyor.
Konyaspor'da tüm planlar galibiyete çıkıyor!

Milli aranın ardından cumartesi günü sahasında Pendikspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ilk iş olarak savunmayı tekrar güvenli kurmak istiyor. Ligin ilk 4 haftasında maç başına 0.5 gol yiyen yeşil beyazlılar, son 4 müsabakada ise maç başına 2 gol kalesinde gördü. Çikalleshi’nin sakatlığı sonrasında ofansta zorlanan Konyaspor, savunmada da alarm veriyor.

aa-20231001-32289884-32289881-tumosan-konyaspor-besiktas.jpg

“ARA SONRASI DEĞİŞECEK”
Özellikle oyunun son bölümünde oyundan düşen Anadolu Kartalı’nda Stanojevic, üst üste gelen puan kayıpları sonrasında milli ara sonrası hem eksik-cezalı oyuncuların döneceğini hem de yeni transferlerin takıma adapte olacağını belirterek, “Ben ofansı seven bir hocayım. Ara sonrası eksik oyuncular dönecek ve iyi sonuçlar alacağız” açıklamasında bulunmuştu. Hoca Pendik maçını bekliyor.

 Muhabir
Etiketler :