Konyaspor'da tüm yollar galibiyete çıkıyor!

Anadolu Kartalı ligde 8. Haftada deplasmanda Hatayspor karşısına çıkacak. Ligde son haftalarda üst üste puanlar kaybederek 11. Sıraya gerileyen Stanojevic’in talebeleri milli ara öncesi son karşılaşma olan Hatayspor maçını kazanarak araya iyi girmek istiyor. Stanojevic çıkışa geçeceklerine inanıyor.
Konyaspor'da tüm yollar galibiyete çıkıyor!

Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic Hatayspor maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Lige iyi başladıklarını ve Ankaragücü maçına kadar takımının iyi durumda olduğunu belirten Tecrübeli Teknik Adam basın toplantısında yaptığı açıklamada bütün sorumluluğu üstüne alarak eksik ve hazır olmayan oyuncuların dönüşüyle tekrar çıkışa geçeceklerini belirtmişti. Stanojevic ilk sezonunu hatırlattı.

galibiyet-kopya.jpg

PLANLAR GALİBİYET ÜZERİNE
2022-2023 sezonun ikinci yarısının başında gelen Stanojevic ilk 5 maçta puan alamazken, 6. resmi maçında ilk 3 puanını ve galibiyet sevincini yaşatmıştı. Beşiktaş maçı sonrası bu istatistiği hatırlatan 49 yaşındaki teknik adam “Durumu stabilize ettikten sonra yeniden galibiyetler almak istiyoruz. Pozitif olmalıyız, negatif olmak için sebep yok” diyerek umut dağıtmıştı. Hafta sonu tüm plan 3 puan üzerine

 Muhabir
Etiketler :