Konyaspor'da Umut Bozok gerçekleri!

Kadrosunda Emrehan Gedikli, Sokol Cikalleshi ve Bouly Sambou gibi 3 forvet bulundurmasına rağmen hücumda istediği verimi alamayan Konyaspor, Trabzonspor'un golcüsü Umut Bozok ile ilgili bir hamle yaptı. Oyuncunun ilk hedefi ise Avrupa pazarı.
Konyaspor'da Umut Bozok gerçekleri!

Konyaspor'un geçen sezon kadrosuna katmak için çok uğraş verdiği ancak transferi son dakika pürüzleri nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Umut Bozok ile ilgili Konyaspor'dan bir hamle daha geldi. Kadrosunda Emrehan Gedikli, Sokol Cikalleshi ve Bouly Sambou gibi 3 forvet bulundurmasına rağmen hücumda istediği verimi alamayan yeşil beyazlılar ligi bilen ve yerli statüsündeki oyuncuya gidildi.

umut.jpg

ÖNCELİĞİ AVRUPA

Trabzonspor'da 2023-2024 sezonunda 13 maça çıkan Umut Bozok daha fazla forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor. Oyuncu, Avrupa özellikle Fransa pazarını bekliyor. Bozok'un Türkiye'de kalması durumunda tekrar görüşülecek. Ancak 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon bordo mavililerden 31 milyon TL alıyordu. 2024-25 sezonunda ise 33-36 milyon TL maaşı da Konyaspor'un işini zorlaştırıyor.

korkmaz-umut.jpg
BAŞKAN NE DEMİŞTİ?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Umut ile ilgili, "Umut Bozok ilk adımımızdı. Kayseri maçından sonra İstanbul'da Trabzonsporlu yetkililer ile görüşme gerçekleştirdik ve orada Umut'un bonservisini Konyaspor'a aldık. Umut ile görüştük. Galatasaray maçının ardından Umut Bozok ve menajeri ile otelde 3,5 saat görüşme yaptık. Her şey para ile olmuyor. Umut,Avrupa'dan bir teklif almış onu değerlendiriyor"

 Muhabir