Konyaspor'da yeni başkan Ömer Korkmaz mı olacak?

Konyaspor'da 27 Kasım'da gerçekleştirilecek kongrede mevcut yönetici Ömer Korkmaz'ın listesini sunacağı ve başkan adayı olacağı öğrenildi.
Konyaspor'da yeni başkan Ömer Korkmaz mı olacak?

20 Kasım'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda aday çıkmayan Konyaspor'da ertelenen kongreye 4 gün kala yeni bir gelişme daha yaşandı. Konyalı iş adamı Ömer Korkmaz'ın aday olacağı öğrenildi.

MEVCUT YÖNETİMDE DE YER ALIYOR

Fatih Özgökçen başkanlığındaki mevcut yönetimde de yer alan iş adamı Ömer Korkmaz'ın 27 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek kongre için liste hazırladığı ve başkan adayı olacağı öğrenildi. Korkmaz'ın iki gündür yoğun şekilde görüşmeler yaptığı bilgisine ulaşılırken son anda yeni bir gelişme olmazsa yarın adaylığını duyuracağı ifade edildi. Ömer Korkmaz, geçmiş dönemlerde de Konyaspor'da da yöneticilik yapmıştı.

LİSTESİNDE YER ALMASI BEKLENEN İSİMLER

Ömer Korkmaz başkanlığında sunulacak listede mevcut yönetimden bazı isimlerin de yer alacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz günlerde Konyaspor adaylığı düşüncesinden vazgeçen müteahhit Adem Bulut'un listede yer alacağı belirtilirken, mevcut yöneticilerden; Osman Öztürk, Mustafa Başoda, Mevlüt Karacaoğlu, Yusuf Küçükbakırcı, Mehmet Eryılmaz, Yunus Derebağ ile gibi isimlerin de listede yer alması bekleniyor.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER

Etiketler :