Konyaspor'da yeni yönetim kurulu belli oldu

Konyaspor Olağan Genel Kurul Toplantısı Selçuklu Kongre Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konyaspor'un yeni yönetim kurulu belli olurken güncel borcu Başkan Özgökçen tarafından açıklandı.
Konyaspor'da yeni yönetim kurulu belli oldu

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda, divan başkanlığına, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan seçildi. Kongreye Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, ile siyasi parti temslicileri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, göreve geldiklerinde, birlik ve beraberlik içerisinde Konyaspor'u daha iyi yerlere getireceklerinin sözünü verdiklerini, genel kurula katılımın da bu denli yüksek olmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

fatih-ozgokcen-2.jpg

"LOBİ FAALİYETİNİ DE İYİ YÖNETMENİZ GEREKİYOR"

Geçen yıl göreve geldikleri andan itibaren, sportif başarıya önem verdiklerini belirten Özgökçen, "Konyaspor hem futbol hem de basketbol takımıyla geçen sezon oldukça ses getirdi. 2021-2022 sezonunda, Konyaspor tarihindeki en yüksek puanı topladık. Sportif başarı sadece sahada oynanan oyun ve aldığınız skorlarla mümkün olmuyor. Tabiri caizse bir lobi faaliyetini de iyi yönetmeniz gerekiyor. Konyaspor'un tüm haklarını sonuna kadar savunduk." dedi.

fatih-ozgokcen.jpg

KONYASPOR, HEP İLK 5 İÇERİSİNDE YER ALMALI

Özgökçen, görevi devraldıklarında, dört temel hedef belirlediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Konyaspor futbol takımı, 3-4 sene içerisinde hep ilk 10 takım içerisinde yer alacak. Basamakları yavaş yavaş çıkma hedefimizi var. Bu basamakları yavaş yavaş çıkarken, mali yapınızı da iyi bir şekilde yürütmeniz gerekiyor. İkincisi basketbol takımımızın Süper Lig'e çıkmasıydı. Sürdürülebilir mali yapının oluşturulması, spor kulüplerinin olmazsa olmazı. Konyaspor'un, ulusal ve uluslararası marka değerini yükseltmekti. Takım, ilk 10 içerisinde yer aldıktan sonraki hedefi ise hep ilk 5 içerisinde yer alabilmekti. Konyaspor, hep ilk 5 içerisinde yer almalı. Bu şehir en güzelini hak ediyor. Bundan sonraki esas temel vizyonumuz bu."

Özgökçen Konyaspor futbol takımının mutlaka şampiyon olacağını da dile getirdi.

Yıldız oyuncu transferinin hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını aktaran Özgökçen, "Yıldız oyuncu değil, yıldızlaşacak oyuncuları transfer etmeye çalıştık. Süper Lig'de mücadele eden 4 kulübün basketbol takımı var. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Konyaspor. İnşallah basketbolda da futbolda yaptıklarımızı yapabilmenin arzusu içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Toplantıda yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporları ile mali raporların okunup ibra edilmesinin ardından, kulüp tüzüğünde yapılan değişiklikler hakkında üyelere bilgi verildi. 608 delegenin oy kullandığı genel gurulda tüzük değişikliği kabul edildi.

konyaspor-yeni-yonetim.jpg

KONYASPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU LİSTESİ (ASİL)

1 FATİH ÖZGÖKÇEN (Başkan)
2 ALI CAMGÖZ
3 BURAK DAĞLI
4 GÖKHAN ÇELIK
5 HAKAN FAYDASIÇOK
6 HAKKI POLAT
7 HALİL ERDOĞAN
8 HASAN ÇIRAY
9 İBRAHİM ŞAHİN
10 İLKER BABAOĞLU
11 İSMAIL YAZICI
12 KAZIM KÜÇÜKÇÖĞEN
13 KAMİL YÜCEL
14 MEHMET AKCAN
15 MEHMET ORHAN
16 MUAMMER AKIN
17 NUH KAYGISIZ
18 ÖMER DEMİRHAN
19 SERKAN ABAZ
20 SERTAÇ TUZA
21 SÜLEYMAN OĞUZ
22 TARGUN POLAT
23 YUSUF SERCAN POÇAN


DİSİPLİN KURULU (ASİL)

1 MEHMET CELALETTİN ULUSOY
2 MUSTAFA DADACI
3 YAHYA KARAKOÇ


DENETLEME KURULU (ASİL)

1 AHMET DİKİCİ
2 AHMET İSKENDER
3 EYYUP KALAYCI


YÖNETİM KURULU (YEDEK)

1 SAMİ PIRINÇ
2 OSMAN ÖZTÜRK
3 İRFAN CAN
4 MEHMET ALİ ATİKER
5 METİN KONCAGUL
6 KAZIM DALGIÇ
7 MUSTAFA YAŞLA
8 COŞKUN ER
9 ÖMER ÇEVİK
10 UĞUR ÇAĞLAK
11 SELMAN ORHAN
12 YUNUS CEYLAN
13 CİHAN DEVECİOĞLU
14 ARİF BAĞCI
15 İSMAİL ÖZKOYUNCU
16 NAZIM GÖÇER
17 RAMAZAN UYAR
18 YUSUF UÇAR
19 AHMET CAN ÜZÜMCCIOĞLU
20 MUHAMMED EKEN
21 MUSTAFA BASODA
22 HAMDİ PARMAK
23 YAVUZ ALTUNTAŞ


DİSİPLİN KURULU (YEDEK)

1 ADEM AKIN
2 CEMIL ER
3 ŞÜKRÜ PINARKARA

DENETLEME KURULU (YEDEK)

1 ALİ UĞURLU
2 MEHMET EMIN HİLMİ ŞAHİN
3 MUHAMMET FERİT BOSTAN

İlgili Haberler
Etiketler :