Konyaspor'da yeni yönetim kurulu üyeleri ne iş yapıyor? İşte isim isim bilinmeyen yönleri!

Konyaspor'da 27 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda iş adamı Ömer Korkmaz yeni başkan seçildi. Fatih Özgökçen'den görevi devralan Ömer Korkmaz'ın yönetiminde 23 kişi bulunuyor. Peki yeni yönetim kurulu üyeleri ne iş yapıyor? İşte isim isim fotoğraflarıyla tanıtımları...
Konyaspor'da yeni yönetim kurulu üyeleri ne iş yapıyor? İşte isim isim bilinmeyen yönleri!

Konyaspor'da gerçekleştirilen kongre sonrası yeni yönetim belirlendi. 27 Kasım tarihinde delegelerin katılımıyla yapılan Olağanüstü Genel Kurulda iş adamı Ömer Korkmaz tek listeyle girdiği seçimde yeni başkan oldu. Ömer Korkmaz'ın yönetim kurulunda geçmişte yeşil beyazlı kulüpte görev yapan iş insanları da yer alırken, Konyaspor tarihinde ilk kez kadın yönetici bulundu. Ayşe Atsan bu listede en çok dikkat çeken isim oldu. İşte Ömer Korkmaz başkanlığındaki Konyaspor'un yeni yönetim kurulu üyelerinin firmaları ve tanıtımları...

ÖMER KORKMAZ

1979 yılında Kulu ilçesine bağlı Kozanlı Doğutepe köyünde doğan Ömer Korkmaz, Ticaret Meslek Lisesi mezunudur. Evli ve beş çocuk babası olan Korkmaz, aynı zamanda Konya'da Ünal Korkmaz Hazır Beton Limited Şirketi, Ankara'da İnosel Anonim Şirketi, Konya'da İsmil Hazır Beton Limited Şirketi ve Hüyük Hazır Beton Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmaktadır. İş hayatında hazır beton, çimento ve meyve üretim işleriyle uğraşan Ömer Korkmaz, evli ve 5 çocuk babasıdır. Ömer Korkmaz, Konyaspor'un yeni başkanı olarak göreve başlamıştır.

omer-korkmaz-yeni.jpg

ADEM BULUT

Adem Bulut, 1974 yılında Konya'da doğdu ve eğitim hayatına aynı şehirde başladı. Orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladıktan sonra, Adana İlahiyat Fakültesi'ni kazandı ve 1999 yılında başarıyla tamamladı. Ancak, öğrenim hayatını tamamladığı dönemde 28 Şubat süreci nedeniyle öğretmenlik mesleğini icra edemedi. Öğretmenlik isteğinden vazgeçen Bulut, 2002 yılında inşaat sektörüne adım attı. Konya'da gerçekleştirdiği başarılı konut projeleriyle tanınan Bulut, inşaat sektöründeki çalışmalarıyla önemli bir iz bıraktı.

adem-bulut.jpg

AYŞE ATSAN

Mersin'in Mut ilçesinde doğan Ayşe Atsan, ilk ve orta öğrenimini Mut, lise ve üniversite öğrenimini de Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümü’nden 1998 yılında mezun alan Atsan, Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetim ve Organizasyon’da bilim uzmanı olmaya hak kazandı. 1998 yılında başladığı öğretmenlik görevini 2013 yılına kadar sürdüren Atsan, 2013 yılında aile şirketinde iş hayatına atıldı. Ayşe Atsan, 2021 yılı Kasım ayında hizmete açtığı MOAATS Atsan Grup Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunuyor. Eğitim, kadın, aile, çocuk üzerine çalışmalarının yanı sıra iş dünyası ve sivil toplumda çalışmalarını sürdüren Ayşe Atsan, ayrıca siyaset akademisi 18. dönem mezunu...

ayse-atsan.jpg

AHMET AYAN

Ayan Döviz ve Altın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayan aynı zamanda MÜSİAD Konya Şubesi üyesidir.

ahmet-ayan.jpg

OSMAN BAHAROĞLU

Elit Optik ve Lens Yönetim Kurulu Başkanı Osman Baharoğlu, optik sektöründe Konya'da 2008 yılından bu yana farklı şubelerle hizmet vermektedir.

osman-baharoglu.jpg

MUSTAFA BAŞODA - Atılım İş Sağlığı Güvenliği

mustafa-basoda.jpg

HALİL BÖLÜKBAŞI - Abella Tekstil

halil-bolukbasi.jpg

ERKUT ÇAĞLAR ÇELİK - Naya Proje

erkut-caglar-celik-yeni.jpg

ÖNDER ÇINAR - Telefoncular Group Tfon Makine A.Ş.

onder-cinar.jpg

OKTAY DALKIRAN

1987 yılında İstanbul’da doğan Oktay Dalkıran, aslen Konya Çumralıdır.
Selçuk Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. İstanbul Üniversitesi Uluslararası Finans alanında yüksek öğrenimini tamamladı ve İstanbul Ticaret Üniversitesinde Sanayi Politikaları alanında akademik hayatına devan etmektedir. Şu anda Medipol Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak ders vermektedir.

İstanbul merkezli birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Dalkıran, DEİK, MÜSİAD, KONSİAD ve farklı iş dünyası STK larinda görev almaktadır.

Konya dahil Türkiye’nin 16 farklı şehrinde hizmet veren Mizan Vergi Denetim Danışmanlık ve Sigorta firmasının Genel Müdürlüğünü yapmaktadır.

oktay-dalkiran.jpg

YUNUS DEREBAĞ - Yuntes

yunus-derebag-yeni.jpg

MUSTAFA DUTAR - Dutar Elektrik

mustafa-dutar-fotograf.jpg

MEHMET ERYILMAZ - Eryılmazlar İnşaat

mehmet-eryilmaz.jpg

MEHMET ALİ GÖRGÜLÜ - Görgülü Group

mehmet-ali-gorgulu.jpg

MAHMUT GÜZEL - Güzel Un

mahmut-guzel.jpg

HALİL İBRAHİM İNCER - Emir Beton

halil-ibrahim-incer-yeni.jpg

NURİ KAYMAK - Kaysan Mimarlık

nuri-kaymak.jpg

YUSUF KÜÇÜKBAKIRCI - Küçükbakırcı Metal

yusuf-kucukbakirci.jpg

OSMAN ÖZTÜRK - Sigorta Center

osman-ozturk.jpg

HAMDİ PARMAK

Hamdi Parmak, 1978 yılında Konya’da doğdu, aslen Konya Çumralıdır.
2003 senesinde inşaat sektörüne girmiş bir çok İnşaat Projesi de gerçekleştirmiş olup, gayrimenkul Alım-Satım ve Kiralama işlemlerinde Huzur Emlak firmasıyla profesyonel hizmet vermektedir.

hamdi-parmak.jpg

ALPER SUNGUR - Karyapı

ALİ TINKIR - Tınkır Prefabrik

MUSTAFA DAMKACI - Ahsen Demir Çelik

Kaynak:YENİ HABER

Etiketler :