Konyaspor'da yenilerin karnesi karışık

Yeni transferlerin performansları çıkartıldı. Ligin ikinci yarısında puan durumunda zorluk çekmek istemeyen Konyaspor’da yönetim ara transfer döneminde 8 oyuncu ile anlaştı. Takıma katılan oyunculardan en çok forma giyen, skor üreten ve en az takıma katkı sağlayan isimler çıkartıldı.
Konyaspor'da yenilerin karnesi karışık

2023-2024 ara transfer döneminin en hareketli takımlarından bir tanesi olan Konyaspor’da kulübe yeni katılan futbolcuların performansları çıkartıldı. Buna göre gerçekleşen 8 transferlerden en çok maçta forma giyen oyuncu Alassane NDao oldu. Senegalli oyuncu 10 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asist yaptı. Yeşil beyazlı formayı en az giyen futbolcu ise Anderson Niangbo. Niangbo ligde oynamadı.

yenilerin-karnesi-001.jpg


GOLLER ETHEMİ’DEN

Fildişi Sahilli oyuncu yalnızca Beşiktaş-Konyaspor, ZTK Çeyrek final maçında 90 dakika sahada kalabildi. Anadolu Kartalı’nda en çok skor katkısı yapan isim ise Valon Ethemi. Kuzey Makedonyalı oyuncu 9 maçta oynadı, 1 gol ve 2 asist ile 3 gole katkı sağladı. Konyaspor’un file bekçisi Jakub Slowik ise Anadolu Kartalı ile 7 maçta görev yaptı. Polonyalı eldiven bu maçlarda 4 kez gole izin vermedi.

ethemi.jpg

 Muhabir
Etiketler :