Konyaspor'da yönetim taraftarı getirmeye çalışacak!

Geride kalan ilk 12 hafta itibariyle en dolu tribünler açıklandı. Ligde yüzü gülmeyen Anadolu Kartalı, yüzde 18 doluluk oranı ile en çok sahasını dolduran 16. Takım oldu. Yeni yönetim ilk olarak bu sorunu çözmeye çalışacak.
Konyaspor'da  yönetim taraftarı getirmeye çalışacak!

Geride kalan ilk 12 hafta itibariyle en dolu tribünler açıklandı. Ligde son haftalarda üst üste puanlar kaybeden Konyaspor puan durumunda araya 16 sırada girerken, tribünleri dolu olan takım sıralamasında da puan durumundaki yerini korudu. Yeşil beyazlılar Karagümrük, Sivasspor, Başakşehir ve İstanbulspor’un ardından yüzde 18 doluluk oranıyla listede 16. sırada kendisine yer buldu..

images.jpeg

TARAFTARIN TAVRI DEĞİŞECEK Mİ?

Konyaspor’da taraftarların stadyuma gelmemesindeki sebeplerinden birisi yönetim olarak gösterilirken 20 Kasım’daki seçim sonrası yeşil beyazlıların tavrı merak ediliyor. Diğer yandan en dolu tribünler listesinde yüzde 86.1 ile Galatasaray birinci, yüzde 85.5 ile Fenerbahçe ikinci sıraya yerleşti. En az tribünü dolduran takım ise Karagümrük. Kırmızı siyahlıların sahasını doldurma oranı yüzde 1.3.

 Muhabir
Etiketler :