Konyaspor'da yönetimden transfer söylemi

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, Sivasspor maçı sonrasında alınan galibiyeti değerlendirdi, hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçı ve transfer gündemi hakkında konuştu.
Konyaspor'da yönetimden transfer söylemi

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, Sivasspor maçı sonrasında alınan galibiyeti değerlendirdi ve hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçı hakkında konuştu. Derebağ, " Takıma yeni katılan oyuncuların katkı sağlayıp sağlamaması noktasında önemli bir karşılaşmaydı. Çok şükür de buradan da galip geldik, tur atladık. Rizespor deplasmanında ortaya konulan futbol şeytanın bacağını kırdı"

derebag.jpg


"SÜRPRİZ TRANSFER OLABİLİR"

Yunus Derebağ, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Bir transferimiz daha gelecek. Belki bir sürpriz transferimiz daha olabilir. Uyum sağlayamayan ve verim alamadığımız oyuncularla anlaşarak yollarımızı ayırdık. Gitmek isteyenlerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Takımda iyileşme var, yeniden oturmaya başladı. Beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

ankaragucu.jpg

HAYATİ MAÇ

Ligde son haftalarda ortaya konulan oyun ve yeni transferlerin takıma katkısıyla tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen yeşil-beyazlılar, 11 Şubat Pazar günü evinde oynayacağı MKE Ankaragücü maçında mutlak galibiyet hedefliyor. 24 maçta 22 puan toplayan Anadolu Kartalı, sarı lacivertlileri yenerek şeytanın bacağını kırmak istiyor. Yönetim taraftarlardan maç için desteklerini bekliyor.

Kaynak:AA

Etiketler :