Konyaspor’da yükseliş sürüyor

İttifak Holding Konyaspor’da yükseliş sürüyor. Teknik Direktör İlhan Palut’un takımın başına gelmesiyle çıkışa geçen Anadolu Kartalı, Palut yönetiminde çıktığı 9 maçta yalnızca 1 kez kaybetti. 4 kez kazanan yeşil beyazlılar, 4 de beraberlik aldı.
Konyaspor’da yükseliş sürüyor

Spor Toto Süper Lig’de 33. haftayı 1-1’lik MKE Ankaragücü beraberliğiyle tamamlayan İttifak Holding Konyaspor, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Bu beraberlik sonrası puanını 40’a çıkartan ve kalan 9 maç öncesi rahatlayan yeşil beyazlılarda yüzler gülüyor. Teknik direktör İlhan Palut’un takımın başına geçmesiyle başarılı bir grafik yakalayan Anadolu Kartalı, çıktığı 9 müsabakadan 4 galibiyet, 4 de beraberlik çıkardı. Yalnızca Fenerbahçe’ye kaybeden yeşil beyazlılar, bu süreçte 16 puan toplayarak rakiplerinin de önüne geçti.

YALNIZCA 2 MAÇTA GOL ATAMADI

Yeşil beyazlılar, Palut yönetiminde çıktığı 9 müsabakanın 7’sinde gol sevinci yaşadı. Yalnızca 0-0 berabere biten Gaziantep FK ve 3-0’lık mağlubiyetle sona eren Fenerbahçe karşılaşmalarında gol sevinci yaşayamayan Anadolu Kartalı, diğer 7 maçlık süreçte rakip ağlara 11 gol gönderdi. Yeşil beyazlıların bu süreçteki en golcü ismi ise 4 golle Sokol Cikalleshi oldu. Konyaspor’un diğer 7 golünü ise Abdülkerim (2), Sekidika, Diomande, Kravets, Milosevic ve Shengelia kaydetti.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ