Konyaspor’dan 2 imza birden

Bu sezon ING Basketbol Süper Lig’de mücadele edecek olan ve bu doğrultuda kadrosunda yapılanmaya giden Beysu Konyaspor Basket, transferde hız kesmiyor. Dev Kartallar, Ramazan Tekin ve Erkin Şenel hamlelerinden sonra, Cevher Özer ve eski oyuncularından Murat Göktaş ile anlaşma sağladığını duyurdu.
Konyaspor’dan 2 imza birden

Bu sezon ING Basketbol Süper Lig’de mücadele edecek olan ve bu doğrultuda kadrosunda yapılanmaya giden Beysu Konyaspor Basket, transferde hız kesmiyor. Dev Kartallar, Ramazan Tekin ve Erkin Şenel hamlelerinden sonra, Cevher Özer ve eski oyuncularından Murat Göktaş ile anlaşma sağadığını duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulüp, 4 numara pozisyonunda oynayan ve geçen sezonu Sigortam.Net takımında geçiren uzun forvet Cevher Özer ve 3 numara pozisyonunda kısa forvet olarak görev yapan eski oyuncusu Murat Göktaş ile anlaşma sağladığını açıkladı.

1-20220704172955.jpg

Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Sigortam.net takımında oynayan Cevher Özer ile Pınar Karşıya takımında oynayan Murat Göktaş, yeni sezonda Beysu Konyaspor forması giyecek.” İfadeleri kullınıldı.

Yeşil-beyazlıların 35 yaşındaki eski oyuncusu Murat Göktaş, 2020-2021 sezonunda çıktığı 30 karşılaşmada, 6.9 sayı ortalaması yakalamıştı. Deneimli oyuncu geride kalan sezonu ise Süper Lig ekiplerinden Pınar Karşıyaka takımında geçirmişti.

2-20220704172931.jpg

Koç Engin Gençoğlu idaresindeki Dev Kartllar, daha önce anlaşmaya vardığı yerli ve yabamcı oyuncuları da önümüzdeki günler açıklaması bekleniyor.

Yılmaz Çelil-YENİ HABER