Konyaspor'dan 3 transfer hamlesi

İttifak Holding Konyaspor'un Ukraynalı forvet Artem Kravets ve Fenerbahçe'den genç futbolcu Oğuz Kağan Güçtekin ile Kaleci Erten Ersu ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
Konyaspor'dan 3 transfer hamlesi

2020/2021 yaz transfer döneminde şu ana kadar 5 oyuncuyu transfer ederek kadrosunu güçlendiren İttifak Holding Konyaspor'un üç yeni isimle temasa geçtiği ve bu transferler konusunda büyük aşama kaydettiği iddia edildi. Başlıca odaklanılan forvet bölgesi için geçtiğimiz günlerde Sokol Cikalleshi'yi kadrosuna katan yeşil beyazlıların, şimdi de Ukraynalı forvet Artem Kravets için girişimde bulunduğu ve bu transferde son aşamaya gelindiği kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Kayserispor forması giyen Kravets, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'de oynuyor. Kayserispor formasıyla geçen sezon 22 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, 9 gol kaydetmişti.

ORTA SAHA VE KALEYE DE TAKVİYE

Yeşil beyazlıların Kravets'in ardından orta saha ve kale için de 2 isimle söz kestiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli Oğuz Kağan Güçtekin ve yine son olarak Fenerbahçe'de oynayan ve sarı lacivertlilerle sözleşmesi sona eren kaleci Erten Ersu'nun da Konyaspor'a imza atacağı kaydedildi. Yeşil beyazlıların Oğuz Kağan'ı kiralık olarak kadrosuna katacağı ifade edildi.