Konyaspor'dan 3 yeni transfer! İmzayı atıyorlar

İttifak Holding Konyaspor, kadrosunu 3 yeni takviyeyle güçlendirdi. Yeşil beyazlılar forvet oyuncusu Artem Kravets, orta saha Oğuz Kağan Güçtekin ve kaleci Erten Ersu ile anlaşma sağladı. 3 futbolcu da bu sezon yeşil beyazlı formayı terletecek.
Konyaspor'dan 3 yeni transfer! İmzayı atıyorlar

Süper Lig’de hafta sonu sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak Konyaspor’dan 3 transfer birden geldi. Yeşil beyazlılar, Dinamo Kiev ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden forvet oyuncusu Artem Kravets’i renklerine bağladı. Son 3 sezondur Süper Lig’de Kayserispor forması giyen Ukraynalı golcü, Konya’ya geldi. Yeşil beyazlılar bu transferle birlikte 2 oyuncuyla daha anlaşma sağladı. Fenerbahçe’nin genç orta sahası Oğuz Kağan Güçtekin ve Fenerbahçe’yle sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki kaleci Erten Ersu Konyaspor’la söz kesti. Bu iki oyuncunun da şu anda Konya’da olduğu öğrenildi.

CİSSE İSTENİLDİ AMA OLMADI

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 38 maça çıkan ve attığı 26 golle ses getiren Senegal’li forvet Papiss Cisse’nin ismi bir süredir Konyaspor’la anılıyordu. Yeşil beyazlıların geçtiğimiz haftalarda golcü futbolcuyu takıma katabilmek için girişimde bulunduğu fakat yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden vazgeçildiği öğrenildi. Cisse girişimi sonrası yeşil beyazlılar Artem Kravets’e yöneldi ve Ukraynalı golcüyle anlaşmaya vardı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ