Konyaspor'dan Abdülkerim açıklaması!

Konyaspor'da geride kalan sezonda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı için, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya geldi.
Konyaspor'dan Abdülkerim açıklaması!

Konyaspor'da geride kalan sezonda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı için Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya geldi.

Yeşil-beyazlı ekibin başkanı Fatih Özgökçen başarılı savunmacının transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özgökçen, Beşiktaş'tan resmi Fenerbahçe'den ise gayrıresmi teklif aldıklarını duyurdu. Konyaspor'da başarılı bir sezonu geride bırakan Abdülkerim Bardakcı, transferde birçok kulübü peşine taktı. Savunma hattına takviye yapmayı amaçlayan Beşiktaş ve Fenerbahçe, 27 yaşındaki stoperin transferini sonuçlandırmak için uğraş veriyor.

“BEŞİKTAŞ RESMİ TEKLİFTE BULUNDU”

Konayspr’un başkanı Fatih Özgökçen yaptığı açıklamada, Abdülkerim Bardakcı için aldığı teklifleri duyurdu. A Spor'a konuşan Özgökçen Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgisini doğruladı. Başkan Özgökçen yaptığı açıklamada,”Abdülkerim için yapılmış resmi teklifler var. Teklifleri değerlendirirken önce Konyaspor'un menfaatlerini sonra oyuncunun isteklerini göz önünde bulundurmak zorundayız. Beşiktaş'tan resmi, Fenerbahçe'den gayriresmi teklif aldık. Amir Hadziahmetovic için de gayriresmi teklifler var.”ifadelerini kulalndı. (Spor Servisi)