Konyaspor'dan Aykut Kocaman haberine sert tepki!

İttifak Holding Konyaspor Kulübü, star.com.tr tarafından yayınlanan "Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi! Eski takımı talip oldu" başlıklı habere tepki gösterdi.
Konyaspor'dan Aykut Kocaman haberine sert tepki!

Yeşil beyazlılar tarafından yapılan açıklama, "Asılsız Habere İlişkin Yalanlama" başlığıyla duyuruldu.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "10.10.2021 tarihinde star.com.tr isimli internet sitesinde yer alan "Süper Lig'de Aykut Kocaman Sürprizi! Eski takımı talp oldu' haberi, tamamen hayal ürünüdür. Bilindiği gibi İttifak Holding Konyaspor'umuz, Teknik Direktörümüz İlhan Palut önderliğinde Süper Lig'de namağlup yoluna devam etmektedir. Hocamız ile karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörüyle yolumuza devam ettiğimizi ve uzun yıllar birlikte çalışmayı hedeflediğimizi belirtmek isteriz. Galatasaray maçı öncesi art niyetle hazırlanan bu ve benzeri haberlere taraftarımızın ve spor kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.
mansettttt.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN: 3-5 MAÇLA HOCA GÖNDERİLMEZ
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, 6 Ekim tarihinde Yeni Haber’e verdiği özel röportajda Teknik direktör İlhan Palut ile şehrin dokusunun tuttuğunu ifade etmiş ve hocaya gereken şansını fazlasıyla vereceklerini söylemişti. Özgökçen, ‘İlhan Palut ile ilgili bakış açım ise; insanlara çok fazla şans vermek lazım. Hele sporda 3-5 maçta kötü gitti diye hocayı gönderelim, onu getir-bunu götür demeyiz. Zaten baktığınızda 15-20 tane hocanın etrafında dönüyor sistem. İlhan Hoca ile şehrin dokusu da tutuyor. Hoca ile de sık sık görüşüyoruz. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hoca’nın işine karışmam. Kendisi en doğrusunu yapar ama bariz bazı işler doğru gitmiyorsa müdahale etmemiz gereken yerde de ederiz’ açıklamasında bulunmuştu.

fbu-n8gwuaeao7a.jpg

star.com.tr'de yayınlanan haber şu şekildeydi;

Süper Lig'in tecrübeli hocalarından Aykut Kocaman son olarak Başakşehir'den ayrılmıştı. Daha önceden de çalıştırdığı Konyaspor tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmek istiyor. İlhan Palu ile yolların ayrılmasını planlayan yönetim Kocaman ile yakalığı önceki yıllardaki başarıyı ileriye taşıyarak Süper Lig'de zirveye çıkmak istiyor.

3. AYKUT KOCAMAN DÖNEMİ OLACAK

Konyaspor'da daha önceden 2014-2017 yıllarında görev yapan Aykut Kocaman 2016-2017 yılında Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu. Sonrasında ise Fenerbahçe'nin başına geçmişti. Kocaman 2018-2020 yıllarında da Konyaspor'u çalıştırmıştı. Aykut Kocaman tekrardan Konyaspor'un başına geçerse 3. dönemi olacak.

AYKUT KOCAMAN DEVRE ARASINI BEKLİYOR

Geçtiğimiz haftalarda Başakşehir'den ayrılan Aykut Kocaman'ın devre arasına kadar takım çalıştırmak istemediği öğrenilirken Konyaspor'un ise teknik adamı ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. Devre arasından önce iyi giden gidişatını zirveye yükseltmek isteyen Konyaspor Yönetimi tecrübeli teknik adamı takımın başına getirmek istiyor. Konyaspor topladığı 14 puanla Süper Lig'de 6. sırada bulunuyor.

AYKUT KOCAMAN'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

2003-2004 İstanbulspor

2004-2005 Malatyaspor

2005-2006 Konyaspor

2006-2009 Ankaraspor

2010-2013 Fenerbahçe

2014-2016 Konyaspor

2017-Fenerbahçe

Sportif Direktörlük Kariyeri

2009-2010 Fenerbahçe

Başarıları

2010-2011 - Türkiye Ligi Şampiyonluğu - Fenerbahçe ( Teknik Direktör )

2016-2017 - Türkiye Kupası- Konyaspor ( Teknik Direktör )

Etiketler :