Konyaspor'dan ayrılacak isimler belli oldu

Atiker Konyaspor'da ayrılık çanları çalıyor. Yeşil-beyazlı yönetim Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu, Dimitar Rangelov, Alban Meha, Kibong Mbamba ve Ali Dere ile sözleşme yenilememe kararı aldı

Yeni sezonda da Avrupa’da mücadele edecek Atiker Konyaspor, güçlü bir kadro kurabilmek için kolları sıvadı. Önceliği iç transfere veren temsilcimiz, ilk etapta takımdan ayrılacak isimleri belirledi. Sezon sonu itibariyle Atiker Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu, Dimitar Rangelov, Alban Meha, Kibong Mbamba ve Ali Dere ile sözleşme uzatmama kararı alan ekibimiz, son kararını yeni gelecek hocanın raporu doğrultusunda verecek.

6 OYUNCUYA TEŞEKKÜR EDİLECEK
Yeni Haber’e açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, ‘Yeni sezonda Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz. Güçlü bir takım oluşturmak istiyoruz. En az 5 ya da 6 futbolcuya ihtiyacımız olacak. Takımımızda gelen ve giden oyuncular olacak. Sözleşmesi biten oyuncularımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yollarımızı ayırmayı planlıyoruz ama son kararı yeni hocamız verecek. Büyük ihtimalle yeni sezonda Kaya, Mehmet, Rangelov, Meha, Kibong ve Ali Dere ile çalışmayacağız’ dedi.  

Veli Özkan / Yeni Haber

Bakmadan Geçme