Konyaspor'dan ayrılan Abdülkerim transferinin detayları!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Anadolu Kartalı'nın mali konuda sürdürülebilir bir yapılanmaya girmesi gerektiğini belirtti. Amir ve Abdülkerim Bardakçı örnekleriyle durumu açıklayan Başkan, Galatasaraylı futbolcu hakkındaki düşüncelerini de paylaştı.
Konyaspor'dan ayrılan Abdülkerim transferinin detayları!

Başkan Korkmaz, "Düzgün bir yapılanmaya girmemiz lazım. Konyaspor'un Amir ve Abdülkerim transferleri 2014-2015 borç yapısı düzgünken ve sportif başarı varken bu oyuncular satıldı. Bu paraları iyi kullanmak önemli. O paraları verim alamayacağımız oyuncuya vereceksek biz niye Abdülkerim'i sattık ? Abdülkerim için gururlanıyoruz, 42 numarayı giyiyor ama gol attıktan sonraki sevinci de bizi çok üzdü"

abdulkerim-2.jpg

TRANSFERİN DETAYLARI

Abdülkerim transferinin detaylarını paylaşan Başkan Korkmaz, "Göreve gelince sözleşmeleri inceledik. Baktık ki Abdülkerim transferinde bir boşluk var. Buradan para hak ettiğimizi düşündük hukukçularımızı devreye soktuk. 'Biz buradan dava açarsak para alırız' dedik. Ekstra para kazandık. Günü geldikçe paramız ödeniyor. Galatasaray'dan az bir para alacağımız kaldı. Kulüplerin içerisindeki durumlar zor"

 Muhabir
Etiketler :