Konyaspor'dan ayrılan futbolcuların durumu!

Konyaspor’da geride kalan ikinci transfer döneminde 6 oyuncu ile anlaşırken, 6 futbolcu ile yollarını ayrılmıştı. Geri dönecek oyuncuların da olduğu raporda, takımdan giden oyuncuların performansları değerlendirildi.
Konyaspor'dan ayrılan futbolcuların durumu!

Ara transfer döneminin en hızlı takımı olan Konyaspor, devre arasında 6 futbolcu ile anlaşırken, 6 futbolcuyla da yollarını ayırmıştı. Yeşil beyazlılardan ayrılan futbolcuların performanslarına bakıldığında en ara transferin en sansasyonel ismi Amir Hadizahmetovic olmuştu. Amir, İstanbul takımlarını transferde yarıştırırken, Kartal olmuştu. Bosnalı oyuncu takımında 1 gol, 2 asist yaptı.

transfer-002.jpg

GENÇLER GÖZ DOLDURDU
Ara transfer ligin yeni ekiplerinden Rizespor’a giden Amilton takıma adına 5 gole etki yaptı. Şu anda boşa çıktı. Barış Yardımcı Ankara Keçiörengücü takımında 6 maça çıktı. Adem Eren Kabak, Şanlıurfaspor ile TFF 1. Lig’e yükseldi, Konyaspor'a geri döndü. Karaman FK forması giyen Ahmet Karademir, takımıyla TFF 2. Lig’e yükseldi, 3 yıl daha yeşil beyazlılarda. Zymer Bytqi ise devre arasında gittiği Olimpiaskos’ta 17 dakika forma bulabildi.

 Muhabir
Etiketler :