Konyaspor'dan ayrılan Sehic, ilk kez konuştu

Konyaspor'un unutulmaz isimlerinden İbrahim Sehic, Anadolu Kartalı'ndan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu. Konyaspor ile geçirdiği sezon hakkında konuşan Bosnalı eldiven, Konyaspor'a gelmeden önce Galatasaray'dan teklif aldığını ve Fatih Terim'in aradığını söyledi.
Konyaspor'dan ayrılan Sehic, ilk kez konuştu

Konyaspor'da önceki günlerde Arabistan'a transferi gerçekleşen İbrahim Sehic ayrılığı sonrası ilk kez konuştu. Tecrübeli eldiven Al Khaleej takımı ile anlaşırken yeşil beyazlı forma ile 99 kez sahaya çıktı ve başarılı bir performans ortaya koyduktan sonra takımdan kaptan olarak ayrıldı. Hürriyet'e konuşan Sehic, Konyaspor ile görüşlerini, Galatasaray'dan aldığı transfer teklifi ve yeni takımı hakkında açıklama yaptı.

konyaspor-sehic.jpg

GEÇEN SEZON ZORLU GEÇTİ
İbrahim Sehic, Konyaspor ile geçirdiği son sezon hakkında, "Geçen sezon bizim için çok zor geçti. Sezon bizim için gerçekten iyi başlamıştı. 6 maç kalemizde gol görmedik ve ilk 6-7 maç sonrasında Süper Lig’de ilk 2’de yer almıştık. Bence iyi de oynuyorduk ama sonra takımda sakatlıklar yaşandı. Kulübümüz, antrenörümüzle yollarını ayırma kararı aldı. Zorluklarla mücadele ettik" diye konuştu.

ibrahim.jpg

"DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİK"
Süper Lig'e verilen aranın etkilediğini belirten Bosnalı Eldiven şöyle konuştu, " Dünya Kupası deprem ve seçimlerden dolayı Süper Lig’e çok fazla ara verildi. Hepimiz için zorlu bir süreçti. Transfer dönemi iyi değerlendirilemedi. Daha iyisini yapabilirdik. Karagümrük’le aynı puana sahiptik ve ligi 8.sırada bitirdik. Başımızdan geçen bunca olaya rağmen bulunduğumuz konumdan mutlu olmalıyız"

galatasaray.jpg

"GALATASARAY'I REDDETTİM"
Sehic, Galatasaray'a transferi hakında, "Konyaspor’a gelmeden önce Galatasaray’a imza atma fırsatım olmuştu. Konyaspor için sağlık kontrolünden geçerken Galatasaray’dan telefon geldi. Muslera’nın bir sakatlığı olduğu için Galatasaray’la görüşmüştüm. Fatih Terim ve kaleci antrenörleri beni istediklerini söyledi ancak Konyaspor’a söz vermiştim ve transferim bitmek üzereydi" dedi.

 Muhabir
Etiketler :