Konyaspor'dan ayrıldı, yeni takımına da yaramadı!

Konyaspor'un 2023-2024 sezonun başında kadrosuna kattığı ancak özel sebepleri göstererek hiçbir maçta oynamadan geldiği gibi takımdan ayrılan Morgan Schneiderlin, yeni takımında kasım ayından bu yana forma giyemiyor.
Konyaspor'dan ayrıldı, yeni takımına da yaramadı!

Konyaspor'un 2023-2024 sezonun başında kadrosuna kattığı ancak özel sebepleri göstererek hiçbir maçta oynamadan geldiği gibi takımdan ayrılan Morgan Schneiderlin, Anadolu Kartalı ile sözleşmesini feshettikten sonra Yunanistan'ın Kifisia FC takımıyla anlaşma sağlamıştı. 14 takımın bulunduğu Yunanistan Süper Ligi'nde 12.sırada bulunan takım yeni transferi Schneiderlin'de faydalanamıyor.

morgan.jpg


İLK YARIYI KAPATTI

14 maçın geride kaldığı ligde Morgan takımıyla 4 maça çıkabildi. Panatiakos maçı sonrası sakatlanan 34 yaşındaki ön libero kasım ayının ortasından aralık ayı sonuna kadar forma giyemeyecek. Konya'da sadece 7 gün çalışan Schneiderlin hazırlık maçlarında dahi oynamamıştı. Yönetim Morgan'ın ayrılışı ile ilgili, "Kimseyi burada zorla tutamayız. Özel durumundan dolayı gitmek istedi, izin verdik" demişti.

 Muhabir
Etiketler :