Konyaspor'dan ayrılınca nasıl oynadılar?

Geride kalan sezonda giden ve gelen oyuncularla birlikte hareketli bir ara transfer dönemi geçiren Konyaspor'da takımdan ayrılan futbolcuların yeni takımlarıyla olan performansları çıkartıldı. Oyuncuların ayrılık serüvenleri ve kariyerleri haberimizde.
Konyaspor'dan ayrılınca nasıl oynadılar?

2023-2024 sezonu ara transfer döneminin en hareketli takımlarından bir tanesi olarak tamamlayan Konyaspor, 8 gelen futbolcunun ardından kadrodan 8 futbolcu ile yollarını ayırdı. Takımdaki revizyon saha sonuçlarına da yansıdı. Yeşil beyazlılarda kış transfer döneminde giden futbolcuların raporları çıkartıldı. Raporda ilk olarak Sehic yerine kaleye geçen ancak sezonu tamamlayamayan Paul var.

paul.jpg

GOL ORANI 1.4

Konyaspor'dan sorunlu ayrılan ve söylemleriyle tepki çeken Fransız eldiven, İsviçre ekibi Yverdon'da 20 maça çıktı ve kalesinde 34 gol gördü. Bernardoni maç başına 1.4 gole engel olamadı. Takımdaki dengeleri bozduğu için kadro dışı kalan Robert Muric, ülkesi Sleven Belupo'da 11 maça çıktı ve 2 gol, 1 asist katkısında bulundu. Bir diğer isim geride kalan sezonda yeşil beyazlıların en sevgilisi olan Calvo.

calvo.jpg

KART CEZALISI OLMUŞTU

Galatasaray maçı sonrasında kart cezası gördükten sonra Fenerbahçe maçına cezalı duruma düşen ve ülkeden ayrılan Francisco Calvo, Meksika ekibi Juarez'de 14 maça çıktı ve 1 gol-1 asist ile oynadı. Konyaspor'un eski golcüsü Nelson Oliveira ise ülkesi Portekiz'de Guimares formasıyla 18 maça çıktı. Oliveira bu maçlarda 2 gol ve 4 asist ile oynadı. Emrehan Gedikli, yeşil beyazlı formaya geri döndü.

muric.jpg

GENÇ FUTBOLCULAR

25 yaşındaki santrafor, deneyim kazanması için gönderildiği İstanbulspor'da 7 maça çıktı ve 1 gol attı. Konyaspor ile yollarını ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan Gökhan Töre bu sezon sadece 3 maçta görev alabildi. Ara transfer döneminde takımdan ayrılan Hüseyin Mert Uyanıker, Ata Berk Karababa ve Veysi Karaduman Konyaspor'a geri döndü. Ali Çamdalı bu oyuncularla ilgili kampta rapor hazırlayacak.

 Muhabir