Konyaspor'dan Beşiktaş'a bir çelme daha!

Yeşil beyazlılar rakibine çelme takarak ligi bitirdi. İstanbul’da hızlı bir geri dönüşe imza atan Anadolu Kartalı, aldığı sonuçla rakibinin ikincilik hayallerini suya düşürerek 6.6 milyondan etti, Kartal’ın 7 maçlık serisi de Konyaspor’a takılmış oldu.
Konyaspor'dan Beşiktaş'a bir çelme daha!

Süper Lig’in son mücadelesinde Dolmabahçe’de alınan beraberlik en çok siyah beyazlıları üzdü. Mücadeleye ligi ikincilik ile bitirmek için çıkan Beşiktaş, 2-0 öne geçmesine rağmen Anadolu Kartalı’ndan kaçamadı. Yeşil beyazlılar birden vites yükseltti ve 45+2’de Oğulcan, İkinci yarıda 47. dakikada Mahir Emreli ve 51. dakika Alejandro Pozuelo ile uzatmalar dahil 10 dk’da 3 gol atıldı.

seri-bozuldu.jpg

1 PUANI ZOR KURTARDI
Galibiyet parolasıyla maça çıkan ev sahibi ekip Tayfur Bingöl’ün 62. Dakikada attığı golle 1 puanı zor kurtardı. Konyaspor karşısında 2 puan bırakan Kartal, ikinciliği Fenerbahçe’ye seriyi Konyaspor’a kaptırdı. Siyah beyazlılar Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçtan bu yana bay’lar dahil 7 maçlık galibiyet serisi Konyaspor beraberliği ile sona erdi. Konyaspor 51, Beşiktaş 78 puanla ligi bitirdi. Beşiktaş ikinci sırada kapatsaydı 26.6 milyon alacaktı. Şimdi ise 19.9 milyon kasasına girecek.

 Muhabir
Etiketler :