Konyaspor’dan çifte transfer

2022-2023 sezonunda ING Basketbol Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Beysu Konyaspor Basket, kadroya iki yerli takviyesi birden yaptı.
Konyaspor’dan çifte transfer

2022-2023 sezonunda ING Basketbol Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Beysu Konyaspor Basket, kadroya ilk takviyelerini yaptı.

Yeşil-beyazlı kulüp, 5 numara pozisyonunda oynayan ve geçen sezonu Sigortam.Net takımında geçiren 28 yaşındaki Ramazan Tekin ve 2 numara pozisyonunda oyun  kurucu olarak görev yapan eski oyuncusu Erkin Şenel ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Sigortam.net takımında oynayan Ramazan Tekin ile Mersin MSK takımında oynayan Erkin Şenel, yeni sezonda Beysu Konyaspor forması giyecek.” İfadeleri kulalnıldı.

23 yaşındaki Şenel, 2020-2021 sezonunda yeşil-beyazlı formayla 37 maçta oynamış, 7.6 sayı ortalaması yakalamıştı. Genç oyuncu geride kalan sezonu ise Mersin BŞB’de geçirmişti.

Koç Engin Gençoğlu idaresindeki Dev Kartllar, daha önce anlaşmaya vardığı yerli ve yabamcı oyuncuları da önümüzdeki günler açıklaması bekleniyor.

Yılmaz Çelil-YENİ HABER

ee-002.jpg

RAMAZAN TEKİN

dd-005.jpg

ERKİN ŞENEL