Konyaspor’dan DEMİR gibi hamle!

Önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor, fovet hattı için çalışmalarını sürdürürken, geride kalan sezonu Gaziantep’te geçiren Muhammet Demir ile 2 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
Konyaspor’dan DEMİR gibi hamle!

Önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor, fovet hattı için çalışmalarını sürdürürken, geride kalan sezonu Gaziantep’te geçiren Muhammet Demir ile 2 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

Konyaspor, yeni sezonda forvet bölgesinde sıkıntı yaşamamak adına kadronun güçlendirilmesi konusunda çalışmalarını hızlandırdı ve Gaziantep ile sorunlar yaşayan Muhammet Demir ile anlaşma sağladı. Gaziantep ekibi ile de pürüzleri gideren yeşil-beyazlı yönetim, 30 yaşındaki golcü ile 2 yıllığına el sıkıştı.

1.80 boyundaki Muhammet’in 4 milyon TL’ye yakın alacağını Gaziantep’te bıraktığı ve bu transfere Konyaspor’un bonservis bedeli ödemediği kaydedildi.

Önümüzdeki günlerde Erzurum’daki kamp çalışmasına katılması beklenen Muhammet, geride kalan sezonda Gaziantep ile 30 maça çıkarak 6 gollük performans sergiledi.

Öte yandan şu ana kadar 2 orta saha, 2 sağ bek, 1 sağ kanat, 1 sol bek, 1 stoper, 1 kaleci ve 1 forvet takviyesi yapan yeşil-beyazlılar, sol ayaklı bir yabancı stoper için ise girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER