Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye! Kocaman istedi

Aykut Kocaman Slovenya milli takımında oynayan eski öğrencisini Skubic'i ısrarla istediği iddia edildi.

Skubic'i Konya'ya 100 bin euro bonservis bedeliyle Slovenya'nın Domzale takımından getiren Aykut Kocaman, sağ bek arayışlarındaki Fenerbahçe yönetimine de eski öğrencisinin ismini verdiği öğrenildi.

UEFA'yla yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe yönetimi bonservissiz olarak Mehmet Ekici'yi transfer ettikten sonra Fransız yıldız Valbuena'yla da 1.5 milyon euro gibi uygun bir fiyata el sıkışmıştı.

SERBEST KALMA MADDESİ VAR

Aykut Kocaman'ın Konyaspor yönetimiyle iyi ilişkiler içinde olması bu transferde Fenerbahçe'nin elini güçlendirirken, yeşil-beyazlılarla 2018'de kontratı sona erecek Skubic'in sözleşmesinde 1.7 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Kaynak: Haber7

Bakmadan Geçme