Konyaspor'dan forvet arayışı!

Konyaspor transfer dönemini bekliyor. Ligde ateş hattında bulunan Anadolu Kartalı ocak ayındaki transfer dönemiyle birlikte kadrosunu güçlendirmek istiyor. Listede forvet bölgesinde Fenerbahçe'den Umut Nayir ile Trabzonspor'dan Umut Bozok var.
Konyaspor'dan forvet arayışı!

Konyaspor transfer dönemini bekliyor. Ligde ateş hattında bulunan Anadolu Kartalı ocak ayındaki transfer dönemiyle birlikte kadrosunu güçlendirmek istiyor. Son haftalarda bazı oyuncuların performansından memnun olmadığını belirten Teknik Direktör Hakan Keleş, Başkan Ömer Korkmaz ve kurmaylarla birlikte süreci takip ediyor. TÜMOSAN Konyaspor'da forvet bölgesine oyuncu bakılıyor.

nayir.jpg


UMUT BOZOK VE UMUT NAYİR

Anadolu Kartalı'nda transfer listesinde Hakan Keleş'in Giresunspor'da iken birlikte .çalıştığı Fenerbahçe'nin forveti Umut Nayir ve Trabzonsporlu Umut Bozok var. Yeşil beyazlılar ilk olarak Umut Nayir için Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Sarı lacivertlilerde bu sezon kadroya giremeyen Nayir'in durumu sorulacak. Diğer taraftar Umut Bozok da yeşil beyazlılar için görüşülecekler listesinde.
bozok.jpg

 Muhabir
Etiketler :