Konyaspor'dan hakem yönetimine tepki!

Konyaspor-Başakşehir maçı sonrası Kulüp Sözcüsü Yunus Derebağ, yazılı açıklama yaptı ve hakeme sert tepki gösterdi.
Konyaspor'dan hakem yönetimine tepki!

Konyaspor yönetimi Başakşehir maçı sonrasında hakem yönetimine karşı tepki gösterdi. Kulüp Sözcüsü Yunus Derebağ yazılı açıklama yaptı.

Derebağ, "Rams Başakşehir maçında, orta hakem Alper Akarsu’nun kararları dikkat çekmiştir. Süper Lig’de daha yeni olan bir hakemin böyle önemli bir maçta görev alması, üzerinde düşünülmesi gereken bir durumdur. Hakem Akarsu’nun bazı kararları, maçın akışını etkiledi. Özellikle ikinci yarıdaki kararlar ve verilmeyen bir köşe vuruşu, maçın seyrini değiştirdi. Bu gibi kararlar, takımımızın moralini ve maçın sonucuna tesir etti.

images-9.jpeg

Her takımın, adaletli bir oyun ortamında mücadele etme hakkı vardır ve bu temel bir beklentidir. Konyaspor olarak, hakkımız olanı emek ve azimle kazanmayı ilke edindik. Kulübümüzün geçmişi ve mücadelesi, bu yöndeki kararlılığımızın en büyük kanıtıdır. Her zaman hakkaniyetli bir oyun için çabalıyoruz ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.

Yönetim Kurulu olarak teknik heyetimize ve sahada mücadele veren futbolcularımıza sonuna kadar güvenip sahip çıkıyoruz. Konyaspor'umuz hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın"

 Muhabir
Etiketler :